Saturday, April 10, 2010

New Addiction

Saya sahut seruan Tun Mahathir dan mengamalkan dasar "pandang ke timur"...pandang punya pandang terjumpelah taeyang..(wah it rhymes). hhaha.. shallow gile ko ni asyik post pasal artis je..

pai, tangan urat2 ni mesti ko suke kan? hahah.

sebab suke taeyang;
1.edgy walaupon bermata sepet (nape rase seperti racist, bukan racist cume taste lain..hehe)
2.tapi modest
3.tapi MAN HIS DANCE IS SUPERB!

Ting2. perfect combo!

video
aside from his singing, yg lain dah smart dah.

Those typical korean fanatics yg gile2kan artis korea nih dulu saya pandang macam hmmm....but now ive become one! Oh tidak! xpelah, sebab taeyang xkesahlah. haha. saiko. tapi kalau Melayu mohawk2 camni xselera lah. biar bersenggah sket.


Ni entry camni nih, tiga bulan lagi confirm nyesal post. haha.

No comments: